7 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΡΙΑ

ψέμματα για ζάρια
Το αποτέλεσμα μιας ζαριάς είναι στα χέρια της τύχης και, ίσως, γι 'αυτό έχουν δημιουργηθεί τόσοι πολλοί θρύλοι για τα online ζάρια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στοιχηματισμού. Πάντα αναρωτιέμαι πώς όλα αυτά τα πράγματα σας βοηθούν να ξεγελάσετε τα online καζίνο και να πάρετε τα καλύτερα βραβεία.

Λοιπόν, τώρα οι μύθοι αποκαλύπτονται με το άρθρο μας. Μπορείτε να συμφωνείτε ή να πείτε ότι όλα αυτά είναι βλακείες. Τέλος πάντων, πιστεύετε σε αυτές τις βλακείες ... και μερικές φορές αυτό λειτουργεί πραγματικά. Επειδή πραγματικά πιστεύετε.

1. Οι παρθένοι είναι οι πιο τυχεροί

Λοιπόν, αυτοί δεν είναι οι παρθένοι που σκέφτεστε. Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ online ζάρια. Το πρώτο τους παιχνίδι είναι το πιο τυχερό. Δεν είναι άπληστοι και απλά απολαυάνουν το παιχνίδι. Δεν γνωρίζουν καμία στρατηγική για παιχνίδι με Online ζάρια και απλά πετάνε το ζάρι με πάθος έχοντας μόνο σύμμαχο την διαίσθηση τους . Μπορείτε να το πιστέψετε ή όχι. Απλά προσπαθήστε να παγώσετε όλες τις σκιές. Μην ξεχνάτε ότι μόνο οι γυναίκες είναι τυχερές. Δεν περιλαμβάνονται οι άνδρες.

2. Οι αριθμοί 7 και 11 είναι τυχεροί

Οι αριθμοί αυτοί μπορούν απλά να κερδίσουν το come-out roll. Τίποτα περισσότερο. Για την ακρίβεια, αυτά είναι τα χειρότερα στοιχήματα σε σύγκριση με άλλα στοιχήματα. Για οποιοδήποτε στοίχημα. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχεροί. Απλά αριθμοί. Μην υπερεκτιμάτε.

3. Ο πρώτος παίκτης στο τραπέζι έχει την καλύτερη τύχη

Αν πιστεύετε σε αυτήν την βλακεία, το να μάθετε αν είστε ο πρώτος παίκτης σε Online παιχνίδι ζαριών είναι μάλλον δύσκολο. Μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν είστε ο πρώτος, αλλά έχουμε μία ακόμα καλύτερη μέθοδο. Οι πιθανότητες είναι οι ίδιες για όλους. Είτε είστε ο πρώτος ή ο διακοσιοστός παίκτης. Μάθετε κάποια στρατηγική προτού να κατηγορήσετε την τύχη σας.

4. Να μην πάτε πάσο ή να μην κάνετε come bet όταν οι ζαριές φέρουν 7

Στοίχημα κατά του παίκτη με την ελπίδα να πάρει σίγουρα 7 είναι πραγματικά γελοίο. Τα ζάρια δεν γνωρίζουν τίποτα για σας, τα στοιχήματα και τα αποτελέσματα σας. Και πραγματικά δεν τα νοιάζει. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι ζαριές είναι τυχαίες. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο. Δοκιμάστε κάποια άλλη στρατηγική για να κάνετε το 7 να εμφανιστεί.

5. Οι γυναίκες είναι πιο τυχερές από τους άνδρες

Λοιπόν, πραγματικά είναι. Αλλά όχι στα ζάρια. Επειδή τα ζάρια δεν έχουν καμία ιδέα για το ποιός ρίχνει την ζαριά. Είτε πρόκειται για μία όμορφη/ γλυκιά γυναίκα με απαλά σαν μετάξι χέρια ή ένας κακομούτσουνος τύπος που καπνίζει . Τα ζάρια δεν ενδιαφέρονται. Γι 'αυτό μην σταματήσετε να παίζετε ζάρια μόνο και μόνο επειδή είστε ένας άντρας.

6. Τα online ζάρια είναι πιο επισφαλή σε σύγκριση με ζάρια σε κάποιο φυσικό χώρο

Σαφώς, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα των online ζαριών σε σύγκριση με παιχνίδια σε κάποιο φυσικό χώρο. Φυσικά, τέτοια είναι τα έξοδα για το ξενοδοχείο, εισιτήρια και άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων του χρόνου σας. Με τα online ζάρια δεν υπάρχει ανάγκη να δείχνετε κομψοί ή να αγοράσετε ακριβά ποτά για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας . Κάντε ένα φλιτζάνι ζεστό δυνατό καφέ, και πίνετε τις γουλιές σας απαλά ενώ είστε με τις πιτζάμες σας. Χαλαρώστε και περιμένετε την τύχη σας καθώς πατάτε το κουμπί για παίξιμο. Αυτό είναι.

7. Αναφέρετε τον αριθμό 7 και θα έρθει

Αριθμός 7. Ψιθυρίστε το, πείτε το, φωνάξτε το ή τραγουδήστε το. Οτιδήποτε. Δεν πρόκειται να έρθει. Το ζάρι δεν έχει αυτιά. Καμία αίσθηση του χιούμορ. Υπάρχουν 6 τρόποι ώστε να έρθει το 7. Απλά προσπαθήστε να πιάσετε αυτούς τους συνδυασμούς. Τίποτα περισσότερο. Όχι λέγοντας το 7 φωναχτά. Χωρίς προσεύχες.